dissabte, 1 de desembre del 2012

Coherència President Mas


El passat diumenge dia 25 de novembre el poble català va decidir a les urnes que volia caminar decididament cap al referèndum d’Independència. Les eleccions van determinar que el President Mas seria el responsable de conduir aquest meravellós camí juntament amb l’Oriol Junqueras i amb Esquerra Republicana de Catalunya.
Convergència i Unió es va presentar en aquestes eleccions amb l’objectiu de fer una consulta d’Independència i de conduir Catalunya a ser un Estat Independent dins de la Unió Europea. És obvi, que Ciu no va obtenir els resultats que desitjaven ja que el seu objectiu era una majoria absoluta o un bon grapat d’escons que els hi aproximes a aquesta.
Durant aquesta setmana hem estat observant i llegint en els mitjans de comunicació com Ciu està negociant amb ERC una possible entesa per governar. També han tingut converses, o les volen tenir, amb el PSC (ara ja PSOE) de Pere Navarro. El poble ha determinat que la segona força d’aquest Parlament històric sigui Esquerra Republicana de Catalunya, partit que comparteix l’objectiu nacional de Convergència i Unió, per tant, és lògic dir que el poble demani un pacte entre aquestes dues forces (Ciu + ERC) i no amb el PSC o el PP (de l’Alícia Sánchez Camascle).
El problema és que hi ha el traïdor i vividor del Duran i Lleida i en general tot el grup d’Unió menys el Vila d’Abadal i els companys de partit que li varen donar suport. Avui mateix, des d’Unió s’ha dit que és el moment de reconciliar-se amb el PP i parlar amb ells per possibles acords.
Vistes totes les perspectives, li demano al President Mas que sigui coherent amb allò que portava en el seu programa electoral i d’una vegada per totes trenqui qualsevol relació amb Unió i amb el senyor Duran i Lleida vist que ell no té els mateixos objectius nacionals.


Visca Catalunya lliure JA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada